Våre Partnere

 

Arbor Gruppen

Arbor-Trading A/S tilbyr et komplett produktspekter: Plater til gulv, lydgulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Vi leverer også ferdigbehandlede plater til boliger og driftsbygninger. Som en viktig del av sortimentet har vi Arbor Panel, MDF-produkter med plater i klassiske profiler og bord for tak og vegg. Disse leveres i flere farger og ubehandlet.  

Besøk hjemmesiden til Arbor Gruppen  


Glava

Glava AS er et norsk industriselskap med hovedkontor i Askim, produksjonsanlegg i Askim og Stjørdal, og med sentralkontor i Oslo for markedsføring, salg og kundeservice. Glava har som formål å utvikle, produsere og markedsføre isolasjonsmaterialer og andre varer. Selskapet kan ved aksjeinnskudd eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretagender.  

Besøk hjemmesiden til Glava  


Icopal

Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer - som tak, takrenner, piper, grunnplater m.m. for boliger, bygg og anlegg. IcopalTak og Icopal Metall er landets største tak- og fasadeentreprenør.  

Besøk hjemmesiden til Icopal  


Trenor

Trenor-Gruppen AS er en av landets ledende leverandører av dører og vinduer. Hovedkontoret ligger i Trondheim og produksjonen foregår ved 2 fabrikker i Nordland. Våre dør- og vindusprodukter selges kun gjennom forhandlere. Det direkte salgs- og oppfølgingsarbeidet overfor våre kunder i Norge er fordelt på 4 distrikter.  

Besøk hjemmesiden til Trenor  


 

 

Noen av våre samarbeidspartnere

image of bank logos