Byggmester Jarle Vikjord AS

Firmaet eies i dag av Jarle Vikjord, men ble etablert i 1966 av Jarle's far, Jørgen Vikjord. I dag sysselsettes ca 10 personer hvor Jarle og hans dyktige medhjelper Wenche Jensen utgjør administrasjonen. Vi har en dyktig stab på snekkersiden med ansatte fra både Norge, Polen og Estland.


Omsetningen ligger i dag på ca 10-11 millioner og er fordelt omtrent 50/50 mellom nybygg og restaurering/rehabilitering.

Av litt spesielle prosjekter har vi blandt annet gjort et byggeoppdrag for Odd Fellow. Der bygde vi, ved siden av det 110 år gamle Odd Fellow-huset som fortsatt står og er i bruk, et nytt hus på 200 m2 grunnflate - over 3 etasjer som er en 100% kopi av det gamle, både utvendig og innvendig.

 

Vi har nå utført et større prosjekt hvor vi skal bygge 5 eneboliger og ferdigstiller 2 stk. firemannsboliger i løpet av feb-mars.2010 i Skeidalen  Bodø.

Alle eneboligene er allerede solgt og ga kort byggetid uten forsinkelser fordi det ble jobbet paralelt med grunnentreprenøren. Vi startet å produsere veggelementer i vårt lager i Pål's vei.

 

Noen av våre samarbeidspartnere

image of bank logos