Prosjekt i Øveråsan i full gang

2 eneboliger i rekke under oppførelse. Begge enhetene er solgt, og ferdigstilles juli/august 2012.


Bodø er en by i vekst og de siste års utvikling viser at det er behov for bygging av varierte boliger.

I dag består området i hovedsak av åser og skog og det er kanskje vanskelig å se for seg noe annet. I dette prospektet vil vi som er utbyggere forsøke å formidle de tankene og ideene vi har for området og vise deg hvordan  et kan bli å bo her. Vi har tro på fremtiden og vi ønsker å satse på Øveråsan. Hva slags boliger som skal bygges her kan du få nærmere informasjon om ved å kontakte en av oss eller megler.

Vi ønsker at dette skal bli et levende boligområde, som fungerer både praktisk og estetisk. Vi kan bidra med å tilrettelegge for trygge og gode boliger, garasjer, fortau og lekeplasser. Du kan bidra med deg selv og ditt liv.

Last ned prospekt her

Les mer om Prosjekt Øveråsan i en tidligere nyhet her

Perspektiv 1 
Fasade syd

 

Perspektiv 2
Fasade mot nord-øst

 

 Kart 1
Oversiktskart

Kart 2

 

 

Noen av våre samarbeidspartnere

image of bank logos