Vi deltar i ny spennende utbygging på Hunstad Sør

Øveråsan er en del av den planlagte utbyggingen av bydelen Hunstad Sør i Bodø kommune.


Bodø er en by i vekst og de siste års utvikling viser at det er behov for bygging av varierte boliger.

I dag består området i hovedsak av åser og skog og det er kanskje vanskelig å se for seg noe annet. I dette prospektet vil vi som er utbyggere forsøke å formidle de tankene og ideene vi har for området og vise deg hvordan  et kan bli å bo her. Vi har tro på fremtiden og vi ønsker å satse på Øveråsan. Hva slags boliger som skal bygges her kan du få nærmere informasjon om ved å kontakte en av oss eller megler.

Vi ønsker at dette skal bli et levende boligområde, som fungerer både praktisk og estetisk. Vi kan bidra med å tilrettelegge for trygge og gode boliger, garasjer, fortau og lekeplasser. Du kan bidra med deg selv og ditt liv.

Til sammen kan dette bli noe veldig bra.

Last ned prospekt for Hunstad Sør.

Noen av våre samarbeidspartnere

image of bank logos